IZABERITE SVOJ STIL

Posebne Ponude

 
ČOVEK ODLUKE

Aerodromski transfer

Vožnja do aerodroma i nazad?
Specijalna ponuda: Oba smera – već od 50€

To može biti tako uznemirujuće, sa svim prolazima, parkingom, saobraćajem i prtljagom, a još gore – sa neugodnim taksijem čiji vozač se oseća vrlo ugodno i razgovara sve do kraja. Zašto ne koristite te dragocene trenutke pre važnog poslovnog putovanja da biste se fokusirali, pročitali rad, razmišljali i opustili. Sigma nudi najlakšu vožnju do aerodroma, uz profesionalnog šofera koji nudi kompletnu uslugu, tako da svoje vreme možete iskoristiti mudro. Kao i uvek.

REZERVIŠI US

SPECIJALNI MOMENTI

Siđi do reke

Beograd može biti previše vruć leti, globalno zagrevanje uzima maha. Vreme nije briga ako imate važan sastanak ili privatni aranžman već zakazan. Sad zamislite mogućnost – odvezu Vas do reke, isprate do šarmantne i intimne jahte, opremljenu sa svime što vam je potrebno ili želite. To zvuči odlično, ali izgleda još bolje – koliko ljudi su bili svedoci prelepog Beogradskog zalaska sunca sa Dunava Ili Sava? Ne previše. Dašak svežine i priroda doprineće momentu,dok radite ono što najbolje radite: Pregovarate, zavodite, uživate. Uradite ono što Vas pokreće!

KONTAKT

CARPE DIEM

Odletite do mora – Odmah!

Dok međuzvezdani turizam tek treba uspostaviti, Sigma Elite Rentals će sigurno učiniti sve da se osećate kao zvezda. Ovo je jedna od najupečatljivijih ponuda – dok ovo čitate, sto za večeru je već postavljen negde na jadranskoj obali, a pilot spreman za kratak i udoban let. Govoreći o uspešnim ljudima i njihovom načinu uživanja, ovo je verovatno najtačniji način ponašanja: Želim sve, želim odmah! Sa Sigmom, vikend je odjednom postao neverovatan: privatni avion, prelepa Porto Montenegro luka… sve to i mnogoviše u par sati. Odmah, to je Carpe diem zaista!

KONTAKT